Kommentarer

Har du nogle kommentarer til vores hjemmeside eller nogle forslag til emner Jonstrup 89 burde tage op, så kan du skrive dem her. 

 

Kommentarer:

Skrevet af Anne den
Sikke en flot website. Den virker rigtig fint. Det er bare super.
Skrevet af Torben og Irene Kartou den
Kære Jonstrup 89

Det er en meget flot ny hjemmeside, vi har fået, og nogle særdeles spændende fotos (der jo erindrer os om, hvorfor vi bor her)!

Mange hilsener
Torben og Irene Kartou
Bringevej 1 A
Skrevet af Tanja Hermansen den
Meget flot side og nem at finde rundt i.

Er det muligt at der kan oprettes en "markedplads" på siden hvor man kan sætte opslag op om køb/salg/bytte. Det kunne evt. være sådan at annoncen bliver slettet automatisk efter en bestemt periode.
Hilsen
Tanja Hermansen
Bringekrogen 25
Skrevet af Erling Flebbe den
Hej Jonstup89,
Jeg fik i går at vide af kommunens gartnere, at de nye træer, man planter langs med Jonstupvej er "Ungarske egetræer". Jeg tænkte, at den oplysning er der måske andre i Jonstrup, som kunne være interesseret i at kende.
Med venlig hilsen
Skrevet af anders den
Kære Jonstrup 89!

Først.. meget flot hjemmeside - og godt nytår!

Jeg er nok klar over, at det ikke som sådan er i vores / Jonstrup89's magt men alligevel: PostDanmark har fjernet vores postkasse nede ved Fælleshuset.
Jeg har jo læst om PostDanmarks strategi om at fjerne x-antal postkasser på landsplan, fordi de var overflødige. Det er de garanteret ogs¨mange steder... Men ikke i Jonstrup. Nu kan jeg jo se, at postkasserne er intakte på Ballerup-siden af Jonstrup .. jonstrupvej. Er der noget vi kan gøre?

Jeg skal ikke indlade mig på statistik, men vil nok antage, at Jonstrup downtown + Bringe sender flere breve end gennemsnittet.

Mange hilsner Kirsten Schilling
Tel. 29937371

SVAR:

Med mindre at PostDanmark er begyndt at fjerne postkasser med krudt, så tror jeg ikke det er dem der har været på spil :-). Postkassen blev sprunget lige før jul og PostDanmark har blot fjernet resterne. Jeg skal forsøge at finde ud af hvornår den kommer op igen og lægge informationen på hjemmesiden.

Jeg er glad for at du kan lide den nye hjemmeside og at der skrives i gæstebogen. Det var netop vores mål at gøre hjemmesiden mere levende.

Godt Nytår
Anders Olesen
Jonstrup 89
Skrevet af Simon Graae den
Fint hvis i kan regulere/dæmpe trafikken, den bliver der jo nok ikke mindre af, efter i har
skaffet et stort supermarked til byen.
VH:Simon Graae
Skrevet af anders den
SVAR:

Vi har ikke "skaffet et stort supermarked til byen". Rema 1000 har købt en købt en grund, der af kommunen var udlagt til netop sådanne formål. Rema 1000 har kontaktet Jonstrup 89 for at høre hvad den generelle holdning til en dagligvarebutik er. Her må vi konstatere at den er overvejende positiv.
Vi er løbende i dialog med kommunen omkring trafikafviklingen i Jonstrup og i særdeleshed omkring den gennemkørende trafik af Jonstrupvej/Jonstrupvangvej. Vi vil således også være opmærksom på de ændringer dagligvarebutikken vil give.

Mvh
Anders Radoor Olesen
Skrevet af Tanja Hermansen BK25 den
Kære Hundeejere,

Hvor er det nogle dejlige dyr I har som bringer megen glæde både til voksne og børn. Og så kan de jo få rester så man ikke smider så meget mad ud. Det er jo dejligt.

Så når der er noget der kommer ind så skal det også ud igen. Helt forståligt.

De fleste af jer er flinke til at samle efterladenskaberne op tage det med jer. Tusind tak for det.

Mange af jer sørger for at jeres hunde lægger deres visitkort i randbeplantningen eller andre steder hvor vi andre ikke færdes. Det er rigtigt dejligt, så bliver planterne jo også gødet og insekterne får noget at leve af.

Nogle af jer lade det bare ligge midt på græsset eller på stierne i området og giver i øvrigt et flabet svar, når man gør opmærksom på at hunden netop har lagt en hilsen. Måske husker I at tage det op når I kommer tilbage på jeres hundelufter rute. jeg tvivler!!! Så vi andre må bare holde os fra græsarealerne for det er nu blevet til hundetoilet!!

Andre husker at samle efterladenskaberne op i en hundeprut pose, men glemmer så at tage posen med sig?????? Ok, så kan man da se den og kommer ikke til at få lort på skoene. Det er da en forbedring eller er det

Men er der nogen der har set en hundprutpose eksplodere efter den har ligget i solen en varm sommerdag. Ikke noget lækkert bekendtskab.

Så bortset fra at den venlige hundeejer forurener med sin hunds efterladenskaber så ligger der nu også sorte plastposer i naturen.

Hvis I ikke orker at bære posen med hen til den nærmeste affaldsspand så brug da en papirspose som naturen kan omsætte i stedet for plast.

Husk at naturen skal kunne bruges af os alle og skal ikke betragtes som en affaldsspand for hverken hundelorte eller andet affald.
Skrevet af Kathrine Lindbæk den
Hej til Jonstrup 89.
Ser at Søndersø skal være midlertidig bolig for nye flygtninge. Man kan melde sig til Røde Kors som frivillig.
Jeg tænkte på, om vi skulle etablere et særligt team for frivillige i Jonstrup til netop til de flygtninge, som placeres i vores bydel? Og kunne det være noget, som Jonstrup 89 tager initiativ til at mødes om?
Skrevet af henriette den
Hej Kathrine

Jeg har svaret på den mail, du også har sendt til mig.

Mht flygtninge på det gamle plejehjem, har du måske set opslag vedr. det borgermøde som Jonstrup89 arrangerer sammen med kommunen.
Der kan vi få svar på spørgsmål og samle de folk, der gerne vil være med til at tage godt imod flygtninge.

mvh Henriette
Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)


Captcha kode

Klik på billedet for at se en anden CAPTCHA.