Home > Blog > Ny kasserer eftersøges

Ny kasserer eftersøges

Posted by henriette on August 31, 2014

Ny kasserer eftersøges

Har du lyst til at bruge lidt fritid på meningsfuldt arbejde og være med til at styrke og bevare lokalsamfundet? Vil du være med til at bevare Jonstruphus som forsamlingshus og offentligt tilgængeligt?

 

Den flittige, erfarne og dygtige kasserer gennem mange år, har besluttet at pensionere sig, december 2014.

Heldigvis bliver han siddende i J89 bestyrelse, men vi kommer til at mangle en person, der kan holde styr på finanserne.

Du vil selvfølgelig få oplæring af Kurt (som kassereren hedder) og vi andre i bestyrelsen skal nok hjælpe til og støtte.

Du skal holde styr på udgifter og indtægter for J89 og for Jonstruphus. Det er ikke store økonomier, men der er alligevel noget arbejde med især kontingenter og håndtering af leje og depositum for Jonstruphus.

Du bestemmer selv, hvor meget du ønsker at deltage i bestyrelsens øvrige arbejde.

Hvis vi ikke finder ny kasserer, må vi overveje, om vi fortsat kan holde Jonstruphus på lokale hænder, eller vi må give huset tilbage til kommunen. Det vil være SÅ ærgerligt, fordi vi så mister indflydelse på hvad huset skal bruges til, og om det f.eks. fortsat, i disse sparetider, vil være offentligt tilgængeligt og anvendt til udleje til en fornuftig pris.

Vil du høre mere? Ring eller skriv til Henriette Saarup, saarup@youmail.dk, eller ring  24 69 00 42

Kommentarer:

Posted by Mobile Application on
I enjoy you because of each of your work on this website. My mum take interest in making time for investigation and it's easy to see why. We hear all of the compelling ways you offer effective guidelines on the blog and even inspire response from other individuals on the subject while our own girl is always understanding a lot of things. Take advantage of the remaining portion of the new year. You're the one doing a tremendous job. blog
I always use url shortener
It is very helpful.
Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.