Home > Blog > Pladsen foran Jonstruphus forskønnes

Pladsen foran Jonstruphus forskønnes

Indlæg af anders den 11. oktober, 2013

Kommunen har afsat midler til forskønnelse og vedligehold forskellige steder i kommunen, og nu er turen kommet til Jonstrup!
Vi har allerede nydt de flotte bede med stauder og græsser langs Måløv Parkvej, og nu går de straks i gang med pladsen foran Jonstruphus.

Pladsen prydes lige nu af små egetræer, der ikke har ordentlige voksebetingelser og aldrig vil komme til at se ud af noget. Belægningen har sat sig, så den er ret skæv. Jeg har personligt ikke selv tænkt over det, men når man får kigget nærmere efter, ser det faktisk lidt sølle ud. 

Det bliver et ret omfattende projekt. Målet er forskønnelse, vedligehold og skabelse "byrum". Vi håber, at det nye torv (Jonstrup torv?) bliver et flot centrum for vores lille by. 

Der kommer ny belægning, 30*60 fliser i sort, lys og grå. 

Et skulpturelt siddearrangement er bestilt. 

Der vil blive etableret 3 runde højbede på henholdsvis 5m, 3,5m og 2m. Det største bliver med en bænk 360 grader rundt og tilplantes med træ og placeres i østlig ende. De bliver alle tilplantet med stauder og prydgræsser. Bedene vil blive placeret, så man stadig kan køre op til Jonstruphus og sætte varer af.

Kommunen vil lave trappe ned til sidevej i granit.

Containere vil blive flyttet til et mere egnet sted. (Det er ikke oplyst hvor, men jeg vil mene, at i forbindelse med parkeringspladsen til Rema1000 vil være smart.)

Der vil være adgang til Jonstruphus og fortovsareal under anlægsarbejdet.

Kommunen går i gang med arbejdet i uge 42.

Kommentarer:

Skrevet af Anne Louise den
Det lyder spændende. Fin ramme for et nyt "bytorv"!
Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)


Captcha kode

Klik på billedet for at se en anden CAPTCHA.