Home > Blog > Nye bestyrelsesmedlemmer søges

Nye bestyrelsesmedlemmer søges

Indlæg af henriette den 31. januar, 2015

Jonstrup ´89 holder generalforsamling den 13. april, hvor der er valg til bestyrelsen.

Bestyrelsen består af 7 personer. En holder orlov pga. sygdom og i hvert fald to af de mangeårige og meget aktive medlemmer genopstiller ikke. Det er derfor utrolig vigtigt at vi finder nogle nye kræfter til bestyrelsen, hvis Jonstrup ’89 skal overleve og gerne udvikle sig.

 

Jonstrup ’89 er høringspart for kommunen. Dvs. når kommunen arbejder med områder, der berører Jonstrup, bliver J’89 gerne inddraget og/eller hørt. Vi samarbejder med alle de andre lokalsamfund. Det er uhyre vigtigt at Jonstrup har en stemme – elles kan vi nemt blive overset i en stor kommune. En aktiv bestyrelse har stor indflydelse. En mindre aktiv bestyrelse har også sin berettigelse, simpelthen fordi forvaltning og politikere ved at vi findes.

J’89 driver Jonstruphus på kommunens vegne. Hvis kommunen får huset tilbage, er det ikke til at vide, hvad der sker. I sin tid ”redede” J’89 Jonstruphus som fælleshus, da en arkitekt ellers ville have overtaget det til privat virksomhed. Tænk på alle de fester du har været til dernede, gymnastik, square dance, bestyrelsesmøder, generalforsamlinger. Det vil være utrolig ærgerligt hvis vi må give op.

Og så er der selvfølgelig mange flere udviklingsmuligheder, som vi i den siddende bestyrelse har drøftet - lørdagscafé, hobbyonsdag, oktoberfest, foredrag, cykelture, fælles skovtur på flyvestationen - men ikke haft energi til at føre ud i livet.

Så har du lyst til at Jonstrup skal blive et endnu bedre sted at bo? Har du meninger om, hvordan Jonstrup skal udvikle sig? Har du lyst til at påvirke verden?

Så stil op til J’89 bestyrelse.

Og hvis ikke bestyrelsen – så til de forskellige udvalg vi har.

Kommentarer:

Skrevet af Bo Søgaard den
Mit arbejde har i mange år holdt mig fra 'privat' bestyrelsesarbejde. Fra sommeren 2015 vil jeg ikke længere være arbejdsramt (65 år) og tilbyder at indgå i Jonstrup 89-arbejdet.
Jeg er Rådgivende Ingeniør med bygningserfaring, udvikling af byggeri, arbejde med lokalplaner, byggestyring, entrepriseret mv., - hvis det er noget der matcher nogle af de 'huller' der skal lukkes. Ikke nødvendigvis i bestyrelsen, men også gerne i 'periferien'
Skrevet af Henriette den
Hej Bo

Det lyder jo temmelig fantastisk! Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du vil høre mere. Men ellers kan du bare møde op på generalforsamling den 13. april (skriftligt invitation er under udarbejdelse, den vil blive omdelt) - og høre mere og evt. opstille til bestyrelsen.

Vi er en meget uformel bestyrelse og tager hver især fat i de ting, vi har interesse for - og måske forstand på.
Personligt har jeg f.eks ikke meget holdning til og da slet ikke forstand på ny bebyggelse, og det har været skønt med interesse og arbejde fra de engagerede borgere i Jonstrup i forbindelse med lokalplan 119.

Jeg kan desværre ikke kontakte dig direkte, da jeg hverken har e-mail eller telefon på dig. Men tag endelig kontakt til mig, hvis du har lyst til at tale mere. hsaarup@hotmail.com eller tlf 40 19 70 95.
mvh Henriette Saarup
Efterlad et svar(Din email vil ikke blive vist for offentligheden.)


Captcha kode

Klik på billedet for at se en anden CAPTCHA.