Home > Blog > Kære Hundeejere

Kære Hundeejere

Posted by anders on January 7, 2014

Når man kikker rundt i Jonstrup, så må man desværre konstatere at følgende kommentar fra Tanja Hermansen, Bringekrogen 25, er helt på sin plads:

Kære Hundeejere, 

Hvor er det nogle dejlige dyr I har som bringer megen glæde både til voksne og børn. Og så kan de jo få rester så man ikke smider så meget mad ud. Det er jo dejligt.....

Så når der er noget der kommer ind så skal det også ud igen. Helt forståeligt.

De fleste af jer er flinke til at samle efterladenskaberne op tage det med jer. Tusind tak for det.

Mange af jer sørger for at jeres hunde lægger deres visitkort i randbeplantningen eller andre steder hvor vi andre ikke færdes. Det er rigtigt dejligt, så bliver planterne jo også gødet og insekterne får noget at leve af.

Nogle af jer lade det bare ligge midt på græsset eller på stierne i området og giver i øvrigt et flabet svar, når man gør opmærksom på at hunden netop har lagt en hilsen. Måske husker I at tage det op når I kommer tilbage på jeres hundelufter rute. jeg tvivler!!! Så vi andre må bare holde os fra græsarealerne for det er nu blevet til hundetoilet!!

Andre husker at samle efterladenskaberne op i en hundeprut pose, men glemmer så at tage posen med sig?????? Ok, så kan man da se den og kommer ikke til at få lort på skoene. Det er da en forbedring eller er det

Men er der nogen der har set en hundprutpose eksplodere efter den har ligget i solen en varm sommerdag. Ikke noget lækkert bekendtskab. 

Så bortset fra at den venlige hundeejer forurener med sin hunds efterladenskaber så ligger der nu også sorte plastposer i naturen.

Hvis I ikke orker at bære posen med hen til den nærmeste affaldsspand så brug da en papirspose som naturen kan omsætte i stedet for plast.

Husk at naturen skal kunne bruges af os alle og skal ikke betragtes som en affaldsspand for hverken hundelorte eller andet affald.

Kommentarer:

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.